2023-11-28

2023-2024 Zorunlu Yaz Stajı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu Yaz Stajı yapacak öğrencilerimize yönelik “Bölüm Staj Bilgilendirme” toplantısı 28.11.2023 Salı günü saat 12.00'de B5 dersliğinde gerçekleştirilmiştir. Toplantıya katılan Bölüm Staj Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sema KONYALI, Bölüm Staj Komisyonu Üyeleri Dr.Öğr.Üyesi Harun HURMA ve Öğr.Gör.Dr.Fuat YILMAZ yönerge, disiplin vb., mevzuat, staj dosyası, staj başvuru süreci, staj ile ilgili evraklar, staj yapılabilecek kamu/özel sektör işletmelerinin sahip olması gereken hususlar, staj işlemlerinde izlenecek yol, staj değerlendirme vb. hususlarda bölümümüz öğrencilerini bilgilendirmişlerdir. Toplantı öğrencilerden gelen soruların bölüm staj komisyonu üyeleri tarafından cevaplandırılması ile sona ermiştir.