2022-09-28

Bölümümüz öğretim üyeleri EPSIDE 2022 isimli uluslararası konferansa katıldılar.

Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof.Dr. Yasemin ORAMAN, Prof.Dr. M.Ömer Azabağaoğlu, Prof.Dr Gülen Özdemir, Prof.Dr. Gökhan Unakıtan, Dr. Öğretim Üyesi Emine Yılmaz, Dr.Öğr. Üyesi Burçin Başaran, Doktora öğrencilerimiz Bağnu Çolakoğlu ve Fatma Pelin EREL 23-26 Eylül 2022 tarihleri arasında Prilep/Kuzey Makedonya’da gerçekleştirilen “International Scientific Conference: Economy, Business & Society in Digitalized Environment (EBSiDE 2022)” isimli uluslararası konferansa sunulu bildirileri ile katılım gerçekleştirmişlerdir.

Prof.Dr. Yasemin ORAMAN “Identifying Customers Value in Chain Hypermarkets: Smart Markets”,

Prof.Dr. M.Ömer Azabağaoğlu “Is E-Commerce Good Opportunity For Marketing Of Regionally Produced And Branded Agricultural Products?” ,

Prof.Dr. Gökhan Unakıtan  “Developing Turkey's Strategies Agaist The Global Food Crisis”,

Dr.Öğr. Üyesi Burçin Başaran “Importance And Place Of Digital Marketing in Improvement Of Woman Cooperatives”,