2022-03-04

Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Gülen ÖZDEMİR, GAPTEM''de düzenlenen çalıştaya katıldı.



 
Yeni ekonomik düzen ve ihtiyaçlar doğrultusunda üretici örgütleri çalıştayı Şanlıurfa GAP Tarımsal Eğitim Merkezi (GAPTEM)'de gerçekleştirildi. 
 
GAPTEM, tarımsal üretici örgütlerinde, etkinliği ve verimliliği arttırmak amacıyla, yapısal sorunlar ve yeniden yapılanmada izlenecek çalışmalara esas olmak üzere, tarımsal amaçlı tüm üretici örgütlerinin katılımıyla bir çalıştay gerçekleştirdi. 
 
GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Tarımsal Eğitim Merkezi'nde, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca (GAP BKİ) "Sürdürülebilir bölgesel balkınma için, sürdürülebilir örgütlenme" temasıyla gerçekleştirilen çalıştayda, üretici örgütlerinin mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı.
 
GAPTEM'de gerçekleştirilen toplantıya, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mehmet Açıkgöz, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurcan Turan, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülen Özdemir, Prof. Dr. Fatma Handan Giray, Habip Aşan, Neziha Akgün Aydoğan, yönetim kurulu üyeleri veya müdürleri ile ilgili genel müdürlüklerin temsilcileri katıldı.