2023-04-21

Tarım Ekonomisi Bölümü 3. Sınıf Öğrencileri - Danışman-Öğrenci Toplantısı Yapıldı

Tarım Ekonomisi Bölümü'nün 3. sınıf öğrencileri ile 19 Nisan 2023 tarihinde Öğrenci Danışmanları Prof. Dr. Gökhan Unakitan ve Öğr. Gör. Dr. Fuat Yılmaz tarafından düzenlenen Danışman-Öğrenci Toplantısı  gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda ele alınan konular şunlardır:

a) Zorunlu staj süreci hakkında bilgilendirme,
b) Bitirme tezi konusunda genel bilgi ve yönergeler,
c) e-Üniversite sistemi içerisine eklenen danışman-öğrenci iletişim sistemi hakkında detaylar.

Toplantı sırasında, zorunlu staj süreci, bitirme tezi ve e-üniversite sistemine eklenen danışman-öğrenci iletişim sistemi hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca, öğrencilerin bu konularla ilgili talep ve beklentileri değerlendirilmiş ve not alınmıştır.

Toplantının son bölümünde, öğrencilerin ilgili konulara dair soruları titizlikle ele alınmış ve her bir soru için ayrıntılı açıklamalar yapılmıştır. Bu sayede, öğrencilerin konularla ilgili endişeleri ve merakları giderilmiş ve gerekli bilgilendirmeler eksiksiz olarak sunulmuştur.