2022-10-03

Bölümümüz 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı düzenlendi



 

Bölümümüz 1.sınıf öğrencilerine yönelik oryantaston toplantısı 03.10.2022 tarihinde saat 11:00'de düzenlenmiştir. Düzenlenen toplantıya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasemin ORAMAN, Bölüm Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Gökhan UNAKITAN ve Dr. Öğr. Üyesi Harun HURMA ile bölüm eğitim-öğretim komisyonu, sosyal-sportif etkinlikler komisyonu, kalite ve akreditasyon komisyonu, staj komisyonu burs izleme komisyonu, iletişim ve tanıtım komisyonu temsilcileri ve öğrenci değişim programları koordinatörleri katılmıştır. 

Toplantıda Tarım Ekonomisi bölümü genel hatları ile tanıtılmış, akademik sınıf danışmanlığı, ulusal ve uluslararası öğrenci değişim programları ve öğrenciyi ilgilendiren yönetmelik ve yönergeler hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. ZİDEK kapsamında öğrenci memnuniyet anketleri açıklanarak ve bu anketleri özenle doldurmalarının önemi ifade edilmiş ve ilgili anketlerin doldurulması sağlanmıştır.

Ayrıca öğrenci topluluklarına nasıl kayıt olunacağı açıklanarak, topluluklara katılmanın önemi vurgulanmış ve Ekonomi Topluluğu hakkında bilgi verilmiştir.