2022-11-18

Kalite Süreçlerine Öğrencilerin Katılımı isimli toplantı düzenlendi

Kalite ve Akreditasyon çalışmaları kapsamında Tarım Ekonomisi Bölümü öğrencilerine yönelik olarak 17.11.2022 tarihinde “Kalite Süreçlerine Öğrencilerin Katılımı” isimli toplantı düzenlenmiştir.

Toplantıda bölüm başkanı Prof. Dr. Yasemin ORAMAN, öğrencilere kalite ve akreditasyon süreciyle ilgili temel bilgiler vermiştir.

Bölüm eğitim- öğretim komisyonu başkanı Dr. Öğr. Üyesi Harun HURMA bölümde yapılan kalite çalışmaları, program eğitim amaçları, program çıktıları ve derslerin eğitim amaçları ile program çıktılarına katkısı konularında öğrencilere bilgi vermiştir.

Bölüm kalite ve akreditasyon komisyonu başkanı ve Erasmus bölüm koordinatörü Prof. Dr. Gökhan UNAKITAN, öğrencilere bölümde komisyon ve koordinatörlüklerin işleyişi, öğrenci değişim programları ve Ekonomi Topluluğu ile ilgili bilgi vermiştir.

Toplantıda öğrencilerden eğitim - öğretim ve genel konularda iyileştirme için görüş ve öneriler alınmıştır.