2023-06-05

TARIMIN GELECEĞİNE YÖN VEREN GENÇLER: Tekirdağ Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü Mezunlarından Heyecan Dolu Mezuniyet Töreni

Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü mezunları, heyecan ve coşkuyla dolu bir törenle akademik hayatlarının bu önemli dönüm noktasını kutladılar. 2 Haziran 2023 tarihinde, Ziraat Fakültesi AMFİ 1 salonunda gerçekleştirilen görkemli mezuniyet töreniyle, genç tarım ekonomistleri lisans derecelerini aldılar. Bu yılki mezuniyet töreninde, 26 lisans öğrencisi, sevdikleriyle birlikte gurur dolu bir gün geçirdi.

Tören, Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri ve yakınlarının katılımıyla gerçekleşti. Törende ayrıca, bölümdeki en yüksek akademik başarı gösteren mezunlara çeşitli ödüller takdim edildi. Mezunlar, emeklerinin karşılığını almanın gururunu yaşadılar ve aileleriyle birlikte bu anlamlı günü kutlamaktan mutluluk duydular.

Tören sırasında, Tarım Ekonomisi bölüm başkanı Prof. Dr. Yasemin ORAMAN öğrencilere hitaben bir konuşma yaparak mezun olan öğrencilere geleceklerindeki başarılarının yanı sıra, tarım sektörüne yapacakları katkılar için de cesaretlendirici bir mesaj verdi. Tarımın sürdürülebilirliği ve küresel gıda güvenliği konularındaki çalışmaların önemini vurgulayarak, mezunların sektörde önemli bir rol oynayacaklarını belirtti.

Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü mezuniyet töreni, öğrencilerin emeklerinin ve başarılarının takdir edildiği unutulmaz bir gün oldu.