2023-10-12

Tekirdağ NKÜ Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü 1. Sınıf Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi



 

Bölümümüz birinci sınıf danışmanı Prof. Dr. Gülen ÖZDEMİR’in moderatörlüğünü üstlendiği toplantıda; bölümümüz genel hatlarıyla öğrencilerimize tanıtılmıştır.
 
Tarım Ekonomisi Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasemin Oraman’ın da açılış konuşması yaptığı toplantıda öğrencilerimize bölümümüzü seçmede hangi faktörlerin etkili olduğunu sormuştur.
 
Toplantıda bölüm başkanımız Prof. Dr. Yasemin Oraman, bölüm başkan yardımcılarımız Prof. Dr. Gökhan Unakıtan, Dr. Öğr. Üyesi Harun Hurma, bölüm öğretim üyelerimiz, Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Doç. Dr. Emine Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Sema Konyalı, Arş. Gör. Dr. Deniz Çağla Bal kendilerini öğrencilerimize tanıtarak çalışma alanlarıyla ilgili öğrencilerimize bilgiler vermişlerdir. Daha sonra toplantıya katılım sağlayan öğrencilerimiz söz alarak kendilerini bölümümüze tanıtarak oryantasyon programına kadarki süreçte üniversitemiz ve bölümümüzle ilgili görüşlerini paylaşmışlardır.
 
Üniversitenin, fakültenin ve bölümümüzün genel olarak işleyişi, iletişim yöntemleri, web sayfaları, üniversitenin akademik ve idari birimleri, öğrenci bursları, ulusal ve uluslararası öğrenci değişim programları ve başvuru şartları konularında öğrencilere bilgiler verilmiştir. Toplantıda öğrencilerimizi tebrik ederek; başarılı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulunulması ile tamamlanmıştır.